MEDARBETARE – DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vi söker dig som lever (och lär) på nätet, har stenkoll på digital marknadsföring och ligger lite före alla andra.
Vi behöver stärka upp vårt kreativa team och söker dig som liksom oss är Google Adword-certifierad, arbetar med sociala medier och automatiserad marknadsföring för både stora och små kunder. Är du en driven (engagerad/energifylld/brinnande) och pedagogiskt lagd person? Har du en adekvat utbildning, arbetat i minst ett år och kan visa upp några framgångsrika projekt (som du ligger bakom). Vill du gå in och arbeta med affärsområdet ”Digital marknadsföring” hos oss? -Sänd oss ett personligt brev med några rader om vem du är, var du arbetar idag och vad du vill och kan göra hos oss och för våra kunder. Ansökningstiden är löpande och vi tar emot ansökningar under hela våren eller tills tjänsten är tillsatt.

Skicka din jobbansökan och CV till jennie@elohwijk.se

PRAKTIKANT HÖSTEN 2017

Går du en utbildning inom reklam, marknadsföring eller webbutveckling? Då kan vi erbjuda dig en praktikplats under hösten 2017.
Du som söker har ett brinnande intresse för kommunikation, reklam, grafisk form, färg, webb och sociala medier samt gärna en utbildningsbakgrund inom marknadsföring eller medie- och kommunikationsvetenskap. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i en kreativ miljö med många olika och ofta tidspressade uppdrag. Hos oss får du en duktig handledare och läromästare. Du kommer att få eget ansvar vilket kräver att du är lättlärd, van vid att arbeta självständigt och av att ta egna initiativ.

Arbetsuppgifterna kommer att variera men oftast kommer du att arbeta tillsammans med vår AD och applicera idéer och kampanjer i print och digitala kanaler. Praktiken är oavlönad och målet är att du vid praktikperiodens slut ska ha uppnått färdigheter och fått erfarenheter och referenser som ger dig goda möjligheter på arbetsmarknaden.

Egenskaper av stor betydelse är kreativitet, noggrannhet och social kompetens. Ett krav är att du obehindrat använder Adobe Creative Suite.

Skicka din praktikansökan med CV och personligt brev till jennie@elohwijk.se.

Har du några frågor kring tjänsten eller praktikplatsen är du välkommen att höra av dig till oss.
Prata med Erica Loh eller Jennie Wijk. Vi hörs!
Telefon 035-12 05 15
Mobil 0702-29 85 70 (Jennie)
Mobil 0705-12 05 25 (Erica)

Kolla vad vi har för oss på Facebook.

bungy

IMG_1864

jennie_pratamedmig

 Titta in till oss!