Drabbas du av idétorka när du ska skriva nyhetsbrev och göra uppdateringar på webben eller duckar du helt enkelt för allt prat och tjat om digital marknadsföring?

Oavsett vad vi tycker om digital marknadsföring så är den här för att stanna, vilket har skapat nya utmaningar för alla oss som behöver nå ut till våra målgrupper. Nu gäller det inte längre att bara ha den mest kompetenta tjänsten, den bästa produkten eller det lägsta priset. Istället gäller det nu att ge kunden eller besökaren den absolut bästa upplevelsen. Att bli vald.
Och det blir man genom att finnas och vara närvarande.

Vill du också ha någon att hålla i handen tills du känner dig på banan? Ring oss på 035-12 05 25

BAKGRUND

I takt med att allt fler användare blir duktiga på att själva söka information och kunskap på nätet, höjs kraven på oss marknadsförare att varaktigt lyckas påverka våra målgrupper. Och vinsten är stor när man lyckas hitta rätt i sin kommunikation med denna kloka och snabba målgrupp. Då har du inte bara lyckas få en kund som som med största sannolikhet återkommer till dig. Då har du troligtvis fått ännu en entusiastisk säljare i din verksamhet –en trogen ambassadör som kommer att rekommendera dig via alla sina privata säljkanaler både irl och digitalt.

-Låt oss på elohwijk bli din problemlösare. Vi vet att det är allt svårare att nå fram och att skapa en relation med potentiella kunder i takt med att mediebruset ökar. Och har därför länge arbetat proaktivt och lösningsorienterat med social medier. Vi erbjuder ett samlande verktyg som vi kallar Digital Ordning & Reda. Verktyget ger dig möjlighet att samla, identifiera och skapa en relation med din målgrupp. Tillsammans hjälper vi dig att bygga digitala-relationer med dina potentiella kunder.

Ps. Glöm inte att lägga tid och pengar på att få era befintliga nät-besökare att konvertera (handla, boka etc). Det är nog så viktigt som att investera resurser på ökad nät-trafik. Det är vad dina besökarna gör i dina digitala kanaler som är nyckeln till din digitala framgång -inte att ha flest gillare. Viktigast av allt är att du lär känna din kund så att du kan matcha deras önskemål.

Föreläsning/Workshop | Digital strategi | Webbutveckling | Sociala medier (bl a Facebook/Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest) | E-postmarknadsföring.