Marknadsföring i digitala kanaler går som tåget.

Stå inte på perrongen och fundera. Lös biljett så åker vi!

Datadriven marknadsföring och analys blir allt viktigare i kampen om kunden. Idag har 90% av alla som arbetar tillgång till internet på jobbet. 92% av alla B2B-affärer inleds online. Över 85% av alla B2B-kunder kollar upp sin leverantör online -innan en beställning (enligt IDG).
Och kanske viktigast av allt – dina kunder och besökare förväntar sig att du finns, är kompetent, informativ och uppdaterad i digitala kanaler.

Hinner du inte marknadsföra ditt företag i sociala medier? Ligger du efter med uppdateringar på din webbplats eller har du drabbats av idétorka i produktionen av nyhetsbrev till dina kunder? Då kommer du att gilla vår tjänst Digital Ordning&Reda. En tjänst för att utveckla affärer, verksamheter och driva kampanjer för produkter och tjänster i digitala kanaler.

Du är inte ensam om att ibland känna dig lite vilsen i den digitala utvecklingen. Fler och fler av våra kunder efterfrågar hjälp på nätet och därför har vi utvecklat en paketlösning som innebär att du kan få hjälp med hela din kommunikation på nätet. Allt från webbstrategier, hands-on insatser, trafikanalys, målgruppsanalys, innehåll, kampanjidéer och statistik.

Har du idétorka? Vill du veta hur du ska göra för att komma igång? Eller komma vidare?

Skicka ett mejl så berättar vi hur vi har gjort tidigare och hur vi kan hjälpa just dig.

Skicka oss ett meddelande:Digital Ordning&Reda-paketet innehåller följande:

  • Föreläsning/Workshop
  • Digital strategi
  • Webbutveckling
  • Sociala medier (Facebook/Instagram, Twitter, Linkedin)
  • E-postmarknadsföring

Vi använder oss av ett webbaserat verktyg där alla dina aktiviteter i sociala kanaler, nyhetsbrev och statistik presenteras på ett lättöverskådligt sätt. Det du själv gör och det vi hjälper dig med finns samlat på ett ställe, både historiskt och det som är schemalagt på framtiden.

Du väljer själv hur mycket du vill överlåta på oss samtidigt som du arbetar på i den takt som passar dig. Ju mer vi gör tillsammans desto större chans har vi att lyckas nå dina uppsatta affärsmål. Månadskostnaden sätts utifrån dina individuella behov. Kontakta oss så går vi igenom förutsättningarna.

Så här har vi hjälpt andra.

Kund: SSRS Grötvik

Uppdrag: Sjöräddningssällskapet är en ideell organisation som brottas med problematiken att få frivilliga att söka sig till dem för att gå med och förstärka jourlagen. Under våren brukar sällskapet mobilisera och göra någon form av kampanj. I år gjorde vi den på Facebook och med ett digitalt nyhetsbrev.

Första veckan gick inläggsinteraktionen upp med 22350% och de hade fått kontakt med tre intresserade volontärer.

Så här ser inläggen ut på Facebook.

Vi söker frivilliga sjöräddare till Halmstad. Gillar du både havet, spänning och känslan av att göra skillnad? SSRS Grötvik söker dig som, vid sidan av ordinarie arbete, kan förstärka våra jourlag. Ingen förkunskap krävs -skicka meddelande till oss eller ring 0733-800 710 så berättar vi mer! Dela gärna detta med dina vänner. #blisjöräddare #ssrs #sjöräddningssällskapet #halmstad #grötvik #tylösand #frivillig #ssrs #rescue #pohanson #rescuerunner #livräddning www.sjoraddning.se

Jag heter Per Skoglund (lystrar också till Perry Mejson) och är frivillig sjöräddare på SSRS i Grötvik. Gift, egenföretagare med tre utfugna barn och boende nära Grötvik. Jag har ett stort intresse för havet och båtar i olika former och mitt engagemang började för nio år sedan då frun tvingade in mig i Sjöräddningens båthus. Jag har inte ångrat en sekund (kanske frun ibland). Känslan att göra skillnad är underbar, särskilt efter insatserna vi gjorde i Medelhavet. Ring 0733-800 710 eller skicka meddelande om du är nyfiken! #blisjöräddare #ssrs #sjöräddningssällskapet #halmstad #grötvik #tylösand #ssrs #frivillig #rescue #pohanson #rescuerunner #livräddning www.sjoraddning.se

Jag heter Karin Lindvall och är gift med Anders Lindvall som har varit sjöräddare riktigt länge. I början på 2000-talet tyckte jag det var kul att följa med Anders till stationen och ut på övningar med båten. Så kul att stationschefen till slut tyckte att jag skulle bli permanent besättningsmedlem istället. ”Jag var ju ändå alltid med ombord”.😄 Sedan dess har jag varit frivillig på stationen i Grötvik och fått uppleva många äventyr. (Bilden är från en övning med helikopter där jag vinschades från båten.) Nu ser jag fram emot att få fler kvinnliga kollegor, vill du som är tjej eller någon du känner också vara med? Varmt välkommen! Skicka meddelande eller ring 0733-800 710! #blisjöräddare #ssrs #sjöräddningssällskapet #halmstad #grötvik #tylösand #ssrs #frivillig #rescue #pohanson #rescuerunner #livräddning www.sjoraddning.se

Kund: Leanab AB

Uppdrag: Joakim Bjurström på Leanab AB arbetar med verksamhetsutveckling och anlitade oss för att marknadsföra sin bok och sina webbutbildningar i sociala kanaler (Facebook & LinkedIn). Vi tog också fram ett nyhetsbrev som han sände ut till sina befintliga kunder och skapade landningssidor på webben där vi anpassade budskapen till målgruppen.

En vecka efter kampanjstart säger Joakim så här om sin LinkedIn:

”Tittar du på senaste inlägget har jag över 2200 visningar nu, de flesta från 2nd degree network vilket aldrig hänt innan! Idag har jag fått tre kontaktförfrågningar dessutom, och senaste dagarna har det runnit in någon/några per dag.”

Så här ser inläggen ut på Facebook och LinkedIn.

Hej på er! Jag heter Joakim Bjurström och jag har skrivit boken Bortom Lean. Den handlar om en ny modell för verksamhetsutveckling som tar vid där Lean tar slut. Gå in på https://goo.gl/coA2uN så bjuder jag på några sidors läsning. #lean #leankata #affärsutveckling #bortomlean #organisationsutveckling #twi #verksamhetivärldsklass www.leanab.se

”Utomordentlig bok som tar begreppet Lean tillbaka till den praktiska nivå där den hör hemma. Måste-läsning för alla som sysslar med verksamhetsutveckling. Tankeväckande och mycket användbart innehåll som tydligt speglar författarens gedigna erfarenheter från många års arbete med Lean.”
Sven-Eric Larsson, VD, Scandinavian Enterprise Management AB. #lean #leankata #affärsutveckling #bortomlean #organisationsutveckling#twi #verksamhetivärldsklass www.leanab.se

Har ditt företag också kört fast i Lean? Studier visar att 85% av alla Leansatsningar misslyckas. -Du är inte ensam. Den här boken belyser problematiken med Lean och ger dig verktygen som lyfter dig (och verksamheten) över Lean-fällan. #lean #leankata #affärsutveckling #bortomlean #organisationsutveckling #twi #verksamhetivärldsklass www.leanab.se