Slottsmöllan Ingång F, 302 31 Halmstad, telefon 035-120515.

Vi sitter i gamla anrika lokaler på Slottsmöllan i Halmstad, en del av Wallbergs Textilfabrik från 1800-talet. Här vävdes transportband till pappersindustrin en gång i tiden. Numera använder vi tråden mer som en metafor. Och hos oss är den alltid röd.

Om du, efter att ha läst lite om oss känner att vi stämmer överens med dina och ditt företags värderingar, så är det bara att lyfta luren och slå oss en signal. Och när vi ändå har dig på tråden pratar vi gärna om den röda.

Jennie Wijk

jennie wijk

Projektledare, mediekommunikatör och ägare.
mobil: 0702-29 85 70
e-post: jennie@elohwijk.se

Jennie Wijk är utbildad mediekommunikatör och producent vid Högskolan i Halmstad och har ett förflutet som projektledare, kampanjdrivare och formgivare på Go Cipp AB för bl a Svenska Friidrottsförbundets good-will kampanjer.

Jennie är engagerad i lokala näringslivsfrågor och är ordförande i styrelsen för Företagarna Halmstad. Hon gillar att träna och du hittar henne ofta på Friskis&Svettis.

Erica Loh

Erica - AD

Art Director, idéproducent och ägare.
mobil: 0705-12 05 25
e-post: erica@elohwijk.se

Erica Loh har arbetat med reklam i hela sitt liv och är utbildad Art Director vid Berghs School of Communications i Stockholm samt webb-AD vid Medieskolan i Stockholm. Erica startade sitt första företag när hon var nitton år och intresserar sig särskilt för att skapa kreativ kommunikation.

Erica är inte bara reklamare hon är ”periodare” som musiker också. Hon bor på gård med islandshästar, får och hönor. Avkoppling är att rida, dra upp stora torskar ur Laholmsbukten och spela spindelharpan. Just nu har hon ett uppehåll från SSRS Grötvik där hon under många år varit frivillig sjöräddare.

Robert Rotarski

Robert Rotarski
Robert Rotarski - webbdesigner

Webbdesigner och multimediaproducent
telefon: 0352651019
e-post: robert@elohwijk.se

Robert har studerat intranetutveckling vid LBS i Varberg och jobbat med webbdesign sedan 1997. Robert är en hejare på att skapa multimediala produktioner som innefattar både animation och ljud.

Robert har många intresseområden men tre saker är han är speciellt förtjust i – skriva musik,  Alfa Romeo, vilken han även kör. Och så blir det en del whiskyprovning. Single Malt så klart. Dock aldrig i kombination.

Jessica Pethrus

Praktikant
e-post: jessica@elohwijk.se

Jessica Pethrus har bott i England i 16 år. Hon studerar reklam och marknadsföring på Bournemouth University och har nu flyttat tillbaka till Sverige för att praktisera och gör det här på eloh&wijk.

Jessica älskar djur, fotografering, målning och att spendera sin fritid genom att vara aktiv ute i naturen, gymma och träna Jiu Jitsu.

Vill du jobba med oss?

jennie_pratamedmig

Vi söker en medarbetare som vill arbeta med affärsområdet digital marknadsföring. Är du intresserad av en praktikplats till hösten 2017 är du också välkommen att höra av dig.
Prata med Jennie Wijk på 035-12 05 15 eller 0702-29 85 70.  Läs mer här.

Kontakta oss

Skicka oss ett meddelande:Prenumerera på vårt nyhetsbrev (3-6 ggr/år)

Följ oss

Ta emot aviseringar till din mejl så fort vår hemsida uppdateras med ett nytt inlägg. Klicka här om du föredrar aviseringar till din RSS-läsare istället.