Slottsmöllan Ingång F, 302 31 Halmstad, telefon 035-120515.

Vi sitter i gamla anrika lokaler på Slottsmöllan i Halmstad, en del av Wallbergs Textilfabrik från 1800-talet. Här vävdes transportband till pappersindustrin en gång i tiden. Numera använder vi tråden mer som en metafor. Och hos oss är den alltid röd.

Om du, efter att ha läst lite om oss känner att vi stämmer överens med dina och ditt företags värderingar, så är det bara att lyfta luren och slå oss en signal. Och när vi ändå har dig på tråden pratar vi gärna om den röda.

Jennie Wijk

jennie wijk

Projektledare, mediekommunikatör och ägare.
mobil: 0702-29 85 70
e-post: jennie@elohwijk.se

Jennie Wijk är utbildad mediekommunikatör och producent vid Högskolan i Halmstad och har ett förflutet som projektledare, kampanjdrivare och formgivare på Go Cipp AB för bl a Svenska Friidrottsförbundets good-will kampanjer.

Jennie är engagerad i lokala näringslivsfrågor och är ordförande i styrelsen för Företagarna Halmstad. Hon gillar att träna och du hittar henne ofta på Friskis&Svettis.

Erica Loh

Erica - AD

Art Director, idéproducent och ägare.
mobil: 0705-12 05 25
e-post: erica@elohwijk.se

Erica Loh har arbetat med reklam i hela sitt liv och är utbildad Art Director vid Berghs School of Communications i Stockholm samt webb-AD vid Medieskolan i Stockholm. Erica startade sitt första företag när hon var nitton år och intresserar sig särskilt för att skapa kreativ kommunikation.

Erica är inte bara reklamare hon är ”periodare” som musiker också. Hon bor på gård med islandshästar, får och hönor. Avkoppling är att rida, dra upp stora torskar ur Laholmsbukten och spela spindelharpan. Just nu har hon ett uppehåll från SSRS Grötvik där hon under många år varit frivillig sjöräddare.

Vill du knyta kontakt?

jennie_pratamedmig

Vi söker alltid kontakt med dig som är nyfiken på hur det är att vara byråkund hos oss. Välkommen att höra av dig så bekantar vi oss med varandra.
Prata med Jennie Wijk på 035-12 05 15 / 0702-29 85 70 eller Erica Loh på 0705-12 05 25.

Kontakta oss

Skicka oss ett meddelande:Prenumerera på vårt nyhetsbrev (3-6 ggr/år)

Följ oss

Ta emot aviseringar till din mejl så fort vår hemsida uppdateras med ett nytt inlägg. Klicka här om du föredrar aviseringar till din RSS-läsare istället.