Marknadsföring i digitala kanaler går som tåget.

Stå inte på perrongen och fundera. Lös biljett så åker vi!

Datadriven marknadsföring och analys blir allt viktigare i kampen om kunden. Idag har 90% av alla som arbetar tillgång till internet på jobbet. 92% av alla B2B-affärer inleds online. Över 85% av alla B2B-kunder kollar upp sin leverantör online -innan en beställning (enligt IDG).
Och kanske viktigast av allt – dina kunder och besökare förväntar sig att du finns, är kompetent, informativ och uppdaterad i digitala kanaler.

Hinner du inte marknadsföra ditt företag i sociala medier? Ligger du efter med uppdateringar på din webbplats eller har du drabbats av idétorka i produktionen av nyhetsbrev till dina kunder? Då kommer du att gilla vår tjänst Digital Ordning&Reda. En tjänst för att utveckla affärer, verksamheter och driva kampanjer för produkter och tjänster i digitala kanaler.

Du är inte ensam om att ibland känna dig lite vilsen i den digitala utvecklingen. Fler och fler av våra kunder efterfrågar hjälp på nätet och därför har vi utvecklat en paketlösning som innebär att du kan få hjälp med hela din kommunikation på nätet. Allt från webbstrategier, hands-on insatser, trafikanalys, målgruppsanalys, innehåll, kampanjidéer och statistik.

Har du idétorka? Vill du veta hur du ska göra för att komma igång? Eller komma vidare?

Skicka ett mejl så berättar vi hur vi har gjort tidigare och hur vi kan hjälpa just dig.

Skicka oss ett meddelande:Digital Ordning&Reda-paketet innehåller följande:

  • Föreläsning/Workshop
  • Digital strategi
  • Webbutveckling
  • Sociala medier (Facebook/Instagram, Twitter, Linkedin)
  • E-postmarknadsföring
  • Google-annonsering

Vi använder oss av ett webbaserat verktyg där alla dina aktiviteter i sociala kanaler, nyhetsbrev och statistik presenteras på ett lättöverskådligt sätt. Det du själv gör och det vi hjälper dig med finns samlat på ett ställe, både historiskt och det som är schemalagt på framtiden.

Du väljer själv hur mycket du vill överlåta på oss samtidigt som du arbetar på i den takt som passar dig. Ju mer vi gör tillsammans desto större chans har vi att lyckas nå dina uppsatta affärsmål. Månadskostnaden sätts utifrån dina individuella behov. Kontakta oss så går vi igenom förutsättningarna.

Så här har vi hjälpt andra.

Kund: SSRS Grötvik

Uppdrag: Sjöräddningssällskapet är en ideell organisation som brottas med problematiken att få frivilliga att söka sig till dem för att gå med och förstärka jourlagen. Under våren brukar sällskapet mobilisera och göra någon form av kampanj. I år gjorde vi den på Facebook och med ett digitalt nyhetsbrev.

Första veckan gick inläggsinteraktionen upp med 22350% och de hade fått kontakt med tre intresserade volontärer.

Kund: Leanab AB

Uppdrag: Joakim Bjurström på Leanab AB arbetar med verksamhetsutveckling och anlitade oss för att marknadsföra sin bok och sina webbutbildningar i sociala kanaler (Facebook & LinkedIn). Vi tog också fram ett nyhetsbrev som han sände ut till sina befintliga kunder och skapade landningssidor på webben där vi anpassade budskapen till målgruppen.

En vecka efter kampanjstart säger Joakim så här om sin LinkedIn:

“Tittar du på senaste inlägget har jag över 2200 visningar nu, de flesta från 2nd degree network vilket aldrig hänt innan! Idag har jag fått tre kontaktförfrågningar dessutom, och senaste dagarna har det runnit in någon/några per dag.”

Skriv din sökfras och tryck \"enter\"